Outsourcing van Wagenparkbeheer

Outsourcing van Wagenparkbeheer

Het uitbesteden van uw wagenpark aan een onafhankelijke en professionele wagenparkbeheerder zorgt ervoor dat u verschillende voordelen geniet.

Multi-Vendor Fleet Management
Door met meerdere leasemaatschappijen samen te werken, kan voor elke auto de voordeligste prijs bedongen worden. ROI fleet & mobility heeft jarenlange ervaring in het werken met verschillende leasemaatschappijen. Wij nemen al het extra werk dat wagenparkbeheer met meerdere leasemaatschappijen met zich meebrengt volledig van u over. Zodat u alleen de lusten heeft, en niet de lasten.

Single-Vendor Fleet Management
Wanneer u met 1 leasemaatschappij samenwerkt, kan ROI fleet & mobility ervoor zorgen dat u ook op de langere termijn de scherpste tarieven voor uw leaseauto’s betaalt. Onze unieke prijsborgingstool ACR zorgt hiervoor. Eventueel uit te breiden met controle van facturen en hercalculaties. Zodat u nooit meer te veel betaalt.

Méér dan Wagenparkbeheer
ROI fleet & mobility ontzorgt u volledig. Zo verzorgen wij ook de correcte aanlevering bij uw financiële afdeling, de salarisadministratie en krijgt u van ons 1 x per kwartaal een waardevolle management rapportage met scherpe analyses en heldere adviezen. Zodat we samen de kosten van uw wagenpark zo laag mogelijk houden.

En wilt u meer dan alleen auto’s ter beschikking stellen voor de invulling van uw zakelijke mobiliteit? Kijk dan op onze pagina over Mobility Management om te zien welke innovatieve opties we u en uw medewerkers kunnen bieden.

Los van onze diensten op het gebied van wagenparkbeheer, biedt ROI fleet & mobility u ook effectief mobility management.

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over Fleet Management of neem contact met ons op.
/css/images/ontzorging
10.000+ Leaseauto's in Beheer
/css/images/ervaren
20+ Jaren Ervaring
/css/images/besparen
Zowel Single- als Multi-Vendor
/css/images/analyse
Volledige Ontzorging