Van wagenparkbeheerder naar mobiliteitsmanager

ROI fleet & moblity ondersteunt organisaties met het inzichtelijk maken, verbeteren en beheren van hun zakelijke mobiliteit.
/css/images/header

Over ROI fleet & mobility

Méér dan goed wagenparkbeheer, dat is onze core business. Sinds 1994 ondersteunt ROI fleet & mobility organisaties met het inzichtelijk maken, verbeteren en beheren van hun zakelijke mobiliteit. Uiteraard tegen lage, flexibele kosten, zonder gedoe!

De deskundige en gepassioneerde medewerkers van ROI fleet & mobility werken in kleine, klantgerichte teams. Door verschillende expertises bij elkaar in één team te plaatsen, bieden wij u als klant de best mogelijke service.
Alle experts van ROI fleet & mobility staan voor u klaar om een antwoord te geven op al uw vragen rondom wagenparkbeheer en zakelijke mobiliteit. De afgelopen jaren transformeerden wij van wagenparkbeheerder tot mobiliteitsmanager. Niet alleen beheren wij momenteel zo’n 10.000 leaseauto’s, maar ook honderden mobiliteitspassen, deelauto’s en e-bikes.

Onze Visie

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is om de meest klantgerichte dienstverlener te zijn op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement.

Onze kernwaarden zijn:

  • Toewijding
  • Luisteren
  • Meedenken
  • Terugkoppelen
  • Afspraken nakomen
Door deze kernwaarden structureel toe te passen, willen wij dat u en uw medewerkers onze dienstverlening met minimaal een 8 als rapportcijfer beoordelen. Daarmee leggen wij de basis voor een langdurige en wederzijds succesvolle relatie.

Bent u benieuwd wat ROI fleet & mobility voor uw organisatie kan betekenen?

Méér dan goed wagenparkbeheer

Zakelijke mobiliteit verandert. Het Nieuwe Werken (flexwerken), files, parkeerproblemen en milieuvervuiling spelen hierbij een grote rol. Ook persoonlijke omstandigheden van uw medewerkers zijn van invloed op de keuze voor een specifiek vervoermiddel. Reizen uw werknemers dagelijks naar de grote stad voor hun werk? Hebben ze kinderen? Welk vervoersmiddel kiezen zij voor vakanties? Ook zien we vaak dat werknemers - zeker als ze jong zijn en in de stad wonen - niet altijd meer blij zijn met een leaseauto.

Bedrijven zijn op zoek naar nieuwe vervoersoplossingen die passen bij de huidige trends en de wensen van de werknemers. De inzet van leaseauto’s is al lang niet meer voldoende om zo laag mogelijke reiskosten te realiseren. We zien bij bedrijven dus steeds meer de vraag ontstaan naar een flexibele invulling van de mobiliteitsbudgetten. Zo krijgt de werknemer bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kleinere auto aan te schaffen in combinatie met een (lease) e-bike, of hij ontvangt een mobiliteitspas waarmee hij met zijn leaseauto naar een P+R kan rijden en vanuit daar de trein neemt naar kantoor.

Onze vacatures

externalId=roifleet-overons-4.1.2.2.1&filter[active]=1