Van betrouwbaar advies tot beheer van uw mobiliteitsbudget

Van start-up tot multinational, wij ondersteunen bedrijven met een middelgroot tot groot wagenpark. Niet alleen voorzien wij deze bedrijven van advies op maat, wij zijn ook in te schakelen voor de volledige ontzorging van uw zakelijke mobiliteit of het leveren van diverse mobiliteitsvormen, waaronder extern wagenparkbeheer.

Onze diensten zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorieën: fleet management (wagenparkbeheer), mobility management en fleet & mobility advies.
/css/images/fleet-management

Fleet Management

ROI fleet & mobility is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in fleet management van middelgrote tot grote wagenparken. We beheren momenteel zo’n 10.000 leaseauto’s voor organisaties in Nederland en daarbuiten, o.a. voor ABN AMRO, KLM/Air France en NetApp. Ook diverse non-profit organisaties hebben hun wagenparkbeheer aan ons uitbesteed, o.a. het Hoogheemraadschap van Delfland.
/css/images/advies

Advies

Met haar jarenlange ervaring is ROI fleet & mobility een geschikte partner voor advies op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit. Onze adviseurs zijn door de wol geverfde experts en zijn alle mogelijke vraagstukken al meermalen in de praktijk tegengekomen. Een passend en professioneel advies is dus gegarandeerd!
/css/images/mobility-management

Mobility Management

Hulp nodig bij het opstellen of wijzigen van uw mobiliteitsbeleid? ROI fleet & mobility levert en beheert diverse mobiliteitsvormen, adviseert u graag over en efficiënte en kostenbesparende invulling van uw mobiliteitsbudget en onderzoekt welke alternatieve vervoersmiddelen passen bij de wensen van uw organisatie en de werknemers.

“Met welk mobiliteitsvraagstuk kunnen wij u helpen?”

ROI fleet & mobility ondersteunt al meer dan 20 jaar bedrijven met hun wagenpark- en mobiliteitsvraagstukken. Bedrijven benaderen ons met vragen als:

  • “Wordt het wagenparkbeheer bij ons wel goed uitgevoerd?”
  • “Is het slimmer om ons wagenparkbeheer aan een expert uit te besteden?”
  • “Kunnen wij kosten besparen op onze zakelijke mobiliteit?”
  • “Hoe kunnen wij de mobiliteit van onze medewerkers beter faciliteren zonder hogere kosten?”
  • “Is een leaseauto de beste oplossing voor al onze medewerkers?”
  • “Hoe kan ik het prijsniveau van mijn leasemaatschappij controleren en borgen?”
  • “Moeten we met één of meerdere leasemaatschappijen samenwerken?”

Herkent u één of meerdere van deze vragen? Dan bent u bij ROI fleet & mobility aan het juiste adres! Met onze dienstverlening bieden wij oplossingen op maat voor uw organisatie.Succesvolle casussen