Contact

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.
ROI fleet B.V.

Gooimeer 6-04

1411 DD Naarden

Contactformulier

Veel gestelde vragen

Frequently Asked Questions
1

ROI fleet & mobility is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en advies rondom uw totale zakelijke mobiliteit. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van onze diensten: van advies tot interim en uitbesteding.

2

De belangrijkste reden dat bedrijven met meerdere leasemaatschappijen samenwerken (multi-vendor fleet management), is dat zij daarmee verzekerd zijn van de laagst mogelijke leaseprijzen. Die besparing bedraagt maandelijks gemiddeld tussen de €25,- en €35,- per auto. Daar staat tegenover dat bij single vendor (één leasemaatschappij) een groter deel van het wagenparkbeheer door de leasemaatschappij kan worden uitgevoerd. Dit zorgt voor lagere beheerkosten. Welke optie het beste bij u past, hangt af van veel factoren. Graag adviseren wij u hierover in een persoonlijk gesprek.

3

Wagenparkbeheer en mobiliteit, ofwel fleet en mobility, is een vak op zich. Door de steeds verdere toename van complexiteit, is een professionele uitvoering noodzakelijk om het beste resultaat te bereiken. ROI fleet & mobility heeft daar de passende oplossing voor, dankzij haar actuele marktkennis, state-of-art ICT en meer dan 25 gepassioneerde medewerkers. ROI fleet & mobility is sinds 1994 expert op het gebied van wagenparkbeheer, waardoor u verzekerd bent van advies op maat en een passende oplossing voor uw organisatie. Door het uitbesteden van uw wagenparkbeheer heeft u naast de kostenbesparingen ook weer volledige focus op uw core business.

4

Gemiddeld besparen wij voor en met onze opdrachtgevers tussen de 6% en 15% op de totale kosten van het wagenpark en/of mobiliteit. Tevens vergemakkelijken wij het weer voor uw medewerkers door volledige ontzorging, waardoor u zich weer op andere zaken kunt richten. Als u de Quickscan heeft ingevuld en lager dan een 7 scoort, mag u aannemen dat deze inschatting ook voor u geldt. Heeft u deze scan nog niet ingevuld? Vul de mobiliteit Quickscan hier in.